Yoga: Fysieke & mentale ontspanning

Af en toe een yogales volgen lijkt voor velen dé manier om dat rustige, gebalanceerde en gelukkige leven te kunnen leiden. Yoga kan met de juiste benadering een fix zijn – een levenslange fix zelfs. Voor die verandering in jouw leven wordt in de oude yoga filosofieën gesproken over elementen die elkaar versterken en samen zorgen voor een transformatie.

BLOG: Yoga als levenslange fix

Yin yoga

5 weken introductieprogramma

Yin yoga is een langzamere vorm van yoga met rustige, zachte houdingen. De asana’s worden voor langere tijd vastgehouden (ongeveer drie tot vijf minuten). Op deze manier wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam een goede structuur en gezondheid. Daarnaast werkt Yin yoga op mentaal en energetisch niveau naar diepteontspanning doordat je in de houdingen letterlijk alles mag loslaten en je volledig kunt overgeven aan de ervaring in de houding.

De nieuwe groep van Yin Yoga start op donderdag 16 maart 2023, wekelijks tussen 18:30 - 19:45 uur.

Meer informatie

Dame voert relax houding uit tijdens les Yin Yoga bij Thermae 2000.
Man in Yoga positie in de punt van de wellness piramide.

Yoga Body & Mind

5-weken introductieprogramma

Voor de starter in Yoga biedt Thermae 2000 een 5-weken programma. In dit 5-weken introductieprogramma Yoga Body & Mind krijg je wekelijks een Yogales van één van de docenten van Yogaplace, welke voor ieder niveau toegankelijk is. Aansluitend aan de yogales van Yogaplace mag je 2 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000 om nog extra te genieten van het ontspannen en vitale gevoel.

Dit programma is bij uitstek geschikt voor mensen die willen starten met het krijgen van meer balans tussen fysieke en mentale ontspanning.

Het volgende 5-weken Yoga Body & Mind programma start op maandag 27 februari 18:30-19:45 uur.

Meer informatie

Yoga & Wellness kaart

Maak van ontspanning een gewoonte

Stap in de wereld van Yoga en Wellness en ervaar hoe fysieke en mentale ontspanning samenkomen met dit unieke programma waarin Thermae 2000 en Yogaplace hun krachten bundelen. Met de Yoga & Wellness kaart geniet je van:

  • 12x een yogales bij Thermae 2000 in het topje van de piramide
  • Drie keer een gehele dag, óf zes keer een avond toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000  
  • Gratis toegang tot het Yogaplace Video Platform
  • Interessante korting op cursussen, workshops, retreats en meer

Aanmelden Yoga & Wellness kaart

Dame in yogapositie in de yoga piramide bij Thermae 2000.

Samenwerkingen tussen Thermae 2000 en Yogaplace

Logo van Yogaplace.

Drie dames in Yogapositie op yogamat in de top van de wellnesspiramide tijdens een Yoga les.

"Yoga en Wellness vormt de ideale combinatie om helemaal tot rust te komen"

Mentale ontspanning is een steeds belangrijker onderdeel in de wellness piramide van Thermae 2000. Onze mantra ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ werkt goed samen met het doel van yoga: het vinden van de perfecte fysieke en mentale balans in je leven. Per september 2021 opende Yogaplace haar derde offline locatie naast Sittard en Urmond op de top van de Cauberg. Dé plek waar door de iconische piramidepunt een hoge energetische waarde te voelen is. Een unieke samenwerking om lichaam en geest in balans te brengen.

De WELL-cast: thuis ontspannen